3 spôsoby, ako kontaktovať skupinu

Obsah:

3 spôsoby, ako kontaktovať skupinu
3 spôsoby, ako kontaktovať skupinu

Video: 3 spôsoby, ako kontaktovať skupinu

Video: 3 spôsoby, ako kontaktovať skupinu
Video: Измерьте ток до 500A с помощью шунтирующего резистора с помощью Arduino 2024, Smieť
Anonim

Ak sa chcete obrátiť na skutočného predstaviteľa skupiny Groupon, stránka Informácie o webe na serveri Groupon bude užitočnejšia než stránka zákazníckej podpory. Spoločnosť Groupon môžete kontaktovať e -mailom, telefonicky, internetovou podporou alebo poštou. Upozorňujeme, že otváracia doba spoločnosti Groupon je založená na štáte Illinois s časovým formátom UTC-6.

Krok

Metóda 1 z 3: Kontaktovanie skupiny Groupon na internete

Kontaktujte Groupon Krok 1
Kontaktujte Groupon Krok 1

Krok 1. E -mail na adresu [email protected]

Je to najrýchlejší spôsob, aj keď niektorí používatelia uvádzajú nižšiu kvalitu dostupnej podpory v porovnaní s nižšie uvedenými telefónnymi hovormi. Priemerná doba odozvy je zhruba 30 minút, aj keď je služba otvorená 24 hodín.

Kontaktujte Groupon Krok 2
Kontaktujte Groupon Krok 2

Krok 2. Môžete použiť internetové formuláre

Tento proces je dlhší, ale informatívnejší. Kontaktujte spoločnosť Groupon na stránke zákazníckej podpory. Ak máte otázky týkajúce sa internetovej objednávky, musíte sa prihlásiť pomocou účtu Groupon alebo Facebook, ktorý ste použili na nákup. V opačnom prípade kliknite na najmenší odkaz „Kontaktujte nás“v spodnej časti stránky a pokračujte bez prihlásenia.

Kontaktujte krok 3
Kontaktujte krok 3

Krok 3. Nájdite kontaktný odkaz vo webovom formulári

Tento internetový formulár pokrýva veľa vecí. Ak máte všeobecné otázky o tom, ako funguje Groupon alebo o spôsobe vrátenia peňazí, položky vo formulári vám môžu poskytnúť potrebné informácie. Ak však nenájdete žiadne užitočné informácie, najrýchlejší spôsob, ako nájsť skutočný kontaktný formulár, je nasledujúci:

  • Vráťte sa do prvého formulára.
  • Vyberte možnosť z prvej rozbaľovacej ponuky. Vyberte možnosť, ktorá zhruba vyhovuje vášmu problému a privedie vás k užitočnejším kontaktom, bez ohľadu na to, ktorá možnosť funguje.
  • V druhej rozbaľovacej ponuke vyberte položku „Môj problém nie je uvedený v zozname“.
  • Stlačte Pokračovať a potom vyplňte kontaktný formulár.
Kontaktujte krok 4
Kontaktujte krok 4

Krok 4. Používajte sociálne médiá

Stránky Twitter a Facebook sa väčšinou používajú na propagačné reklamy, ale sťažnosti podané verejne urýchlia zákaznícku podporu. Toto je správna voľba, ak ostatné metódy zlyhajú:

  • Kontaktujte @Groupon na Twitteri.
  • Navštívte stránku Facebook Groupon.
  • Môžete byť požiadaní o odoslanie e -mailu na adresu [email protected]. Tím sociálnych médií odošle vaše otázky na príslušné oddelenie podpory.

Metóda 2 z 3: Volanie skupiny

Kontaktujte krok 5
Kontaktujte krok 5

Krok 1. Zavolajte počas pracovnej doby

Zákaznícky servis Groupon je k dispozícii telefonicky od pondelka do piatku od 9:00 do 17:00 (UTC-6). Vzhľadom na dlhú čakaciu dobu sa neodporúča volať po 16:15, pokiaľ nie sú vaše záležitosti naliehavé.

  • Čísla podpory pre obchodníkov sú k dispozícii od 8:00 do 19:00 centrálneho času.
  • Toto časové pásmo nenasleduje letný čas.
Kontaktujte krok 6
Kontaktujte krok 6

Krok 2. Použite službu internetového spätného volania (voliteľné)

Priemerná doba čakania na zákaznícku podporu Groupon je asi 20 minút, ale môžete meškať jednu až dve hodiny. Ak chcete ušetriť čas, využite bezplatnú službu spätného volania na internet, ako je LucyPhone. Keď používate túto službu, zariadenie vás stále zdržiava, ale zavolá vám, keď rozpozná ľudský hlas.

Kontaktujte Groupon, krok 7
Kontaktujte Groupon, krok 7

Krok 3. Zavolajte na jedno z nasledujúcich čísel

Webu Groupon sa podarilo skryť toto číslo, na ktoré môžete volať:

  • Kontakt 888-373-5777, potom stlačte 5 pre operátor.
  • Kontakt 877-788-7858, potom stlačte 6. Toto číslo už nie je uvedené na ich webových stránkach, ale podľa zákazníckej podpory Groupon stále funguje a vedie k rovnakým výsledkom ako číslo uvedené vyššie.
  • Mnoho volajúcich počulo, že Groupon má niekoľko stredísk zákazníckych služieb, kde je možné presmerovať vaše hovory. Niektoré z nich nechávajú čakať veľmi dlho alebo dokonca odpovedajú, ale bez zvuku. Ak ste podržaní viac ako 15 minút, položte telefón a zavolajte späť.

Metóda 3 z 3: Kontaktovanie skupiny Groupon ako obchodníka alebo člena tlače

Kontaktujte Groupon, krok 8
Kontaktujte Groupon, krok 8

Krok 1. Zaregistrujte sa a otvorte obchod Groupon

Ak ste obchodník a máte záujem predávať ponuky Groupon alebo predávať položky prostredníctvom Groupon, navštívte stránku grouponworks.com a podľa pokynov začnite.

Kontaktujte Groupon, krok 9
Kontaktujte Groupon, krok 9

Krok 2. Kontaktujte Groupon ohľadom otázok týkajúcich sa obchodníka

Ak ste obchodník a máte otázky týkajúce sa spoločnosti Groupon, bez ohľadu na to, či predáva položky prostredníctvom svojich stránok, kontaktujte 888-582-4354.

Ak chcete Groupon pre podnikanie, môžete tento proces preskúmať pomocou iných zdrojov, ako sú nasledujúce akademické štúdie alebo spravodajské články

Kontaktujte Groupon, krok 10
Kontaktujte Groupon, krok 10

Krok 3. Použite mediálnu poštu

V prípade žiadostí týkajúcich sa médií v USA a Kanade použite [email protected]. Ak ste členom médií v inej krajine, kontaktujte [email protected].

Ak nie ste členom médií, nedostanete odpoveď z tejto e -mailovej adresy

Kontaktujte Groupon, krok 11
Kontaktujte Groupon, krok 11

Krok 4. Požiadajte o rečníkov alebo sponzorov

Ak chcete od skupiny Groupon požiadať o rečníka, kontaktujte [email protected]. Ak chcete požiadať o sponzorstvo, kontaktujte [email protected].

Tipy

Fyzický e -mail je adresovaný na adresu „Groupon Inc. / 600 W Chicago Ave. / Suite 620 / Chicago, IL 60654 / USA“. (Vrátené poštovné je však adresované priamo obchodníkovi, nie na túto adresu.)

Pozor

  • Objednávky tovaru Groupon musia byť odoslané späť odosielateľovi do 14 dní na vrátenie peňazí alebo zrušené prostredníctvom internetu do niekoľkých hodín od zadania objednávky.
  • Poukazy na ponuky Groupon je možné vrátiť iba do 3 dní od nákupu.
  • GrouponLive a Groupon Getaways sú často neodvolateľné.

Odporúča: