Ako prinútiť ostatných, aby si mysleli, že viete čítať myšlienky

Obsah:

Ako prinútiť ostatných, aby si mysleli, že viete čítať myšlienky
Ako prinútiť ostatných, aby si mysleli, že viete čítať myšlienky

Video: Ako prinútiť ostatných, aby si mysleli, že viete čítať myšlienky

Video: Ako prinútiť ostatných, aby si mysleli, že viete čítať myšlienky
Video: PÁČIM SA JEJ ??? - 6 Signálov, Že Sa Jej Páčiš 2024, Smieť
Anonim

Schopnosť čítať myšlienky môže byť pre ostatných veľmi prekvapujúca a mätúca. Ak to robíte správne, aj tie najjednoduchšie triky môžu oklamať vašich priateľov, aby si mysleli, že ste jedným z ľudí s nadprirodzenými schopnosťami. Môžete dokonca predviesť show na ulici. Je to možné? Len sa uistite, že tieto nové schopnosti používate na dobro, a nie na zlo!

Krok

Časť 1 z 2: Efektívne čítanie ľudí

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 1
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 1

Krok 1. Vyberte si správnu osobu, ktorá vám bude čítať myšlienky

Pravdepodobne viete, ako si kúzelníci, komici a performeri niekedy vyberú jedného alebo dvoch členov publika, s ktorými sa budú stretávať. Obecenstvo nie je vyberané náhodne a rýchlo; zabávači pozorovali celé publikum, aby vybralo iba správnu osobu. Niektorí ľudia sú príliš introvertní alebo izolovaní a nechcú prijať (nové nápady), zatiaľ čo iní sú príliš otvorení všetkému. Ak chcete použiť nasledujúce techniky, potrebujete niekoho, kto je vyrovnaný, ale zapojený a vyzerá dostatočne expresívne.

Z vašej skupiny priateľov je najlepší ten, s ktorým sa cítite dobre. Potrebujete tiež niekoho, kto reaguje na nápady a je otvorený udalostiam a ktoré sa vo všeobecnosti dajú ľahko prečítať. Niekto, kto je pokojný/tichý, vážny a ťažko sa s ním komunikuje, nepomôže

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 2
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 2

Krok 2. Vedieť, ako väčšina ľudí odpovedá na otázky

Každý, či sa nám to páči alebo nie, beží na nejakom programe. Keď sa nás to niekto pýta, zvyčajne odpovieme rovnako. Mať znalosti o tom, čo by väčšina ľudí povedala v situácii, môže pôsobiť tak, ako by ste ich telepaticky posielali bez povšimnutia. Tu je niekoľko základov:

  • Väčšina ľudí, ktorí sú požiadaní o výber čísla od 1 do 10, zvolí číslo 7
  • Väčšina ľudí, ktorí sú požiadaní rýchlo myslieť na farbu (do 3 sekúnd alebo menej), zvolí červenú
  • Ak dostanú viac času (4 sekundy alebo viac), zvolia modrú farbu
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 3
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 3

Krok 3. Napodobnite ich

Aby sa ľudia k vám otvorili a boli k vám úprimní, je dobré ich napodobniť. To znamená, napodobňujte ich polohu tela a aspekty ich osobnosti. Ak napríklad strčia ruky do vreciek a vyzerajú trochu hanblivo, dajte si ruky do vreciek a správajte sa trochu kojenecky. Ak sú vyberaví alebo zhovorčiví a sú všade okolo, urobte to isté. Tento spôsob bude pre vás oboch rovnaký pocit/myšlienku.

Ak je osobou, o ktorú to žiadate, niekto z vašich známych, je to v poriadku. Niektorí ľudia však väčšinou mlčia, keď im poviete, že im chcete „prečítať myšlienky“. To ich uvoľní a dodá im pocit bezpečia, čo vám uľahčí prácu

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 4
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 4

Krok 4. Naučte sa odhaliť klamstvá

Ľahký spôsob, ako zmeniť klamstvo na čítanie myšlienok, je položiť niekomu sériu otázok, pri ktorých iba vy viete, že iba jedna je lož. Povedzme, že sa opýtate svojho priateľa, na aké číslo myslí, potom mu poviete, aby vám vždy povedal „nie“, aby vám klamal. Ak dokážete odhaliť ich klamstvá, môžete ich ohromiť svojimi schopnosťami čítať myšlienky.

Povedzte, že niektorí z vašich priateľov povedia „nie“číslu, na ktoré myslia. Všetky reakcie vyzerajú rovnako, napríklad okrem čísla 6; jeho „nie“bolo napäté, jeho oči skákali sem a tam, pôsobili príliš nástojčivo a trochu nervózne. Je pravdepodobné, že 6 je číslo, ktoré si vybral

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 5
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 5

Krok 5. Hľadaj reakciu svalov

Rovnako ako telo môže naznačovať lož, telo môže ukázať, čo je na mysli. Jemne položte ruku na chrbát alebo rameno priateľa (ak je to potrebné, povedzte, že je to spôsob, ako vytvoriť spojenie) a začnite svoj trik. Keď prídu ich myšlienky - ku ktorým sa pokúšate dostať -, budete cítiť, ako ich telá trochu stuhnú alebo sa upravia.

Povedzme, že požiadate svojho priateľa, aby premýšľal nad písmenom v abecede. Budete spievať pieseň o abecede (pieseň ABC), aby ste pomohli usmerniť jeho myšlienky. Keď sa vaša pieseň dostane do písmena, ktoré si vybral, všimnete si zmenu v jeho tele. Po spomenutí listu, ktorý si vybral, zistite, či bude prekvapený; jeho myseľ nezaznamenávala žiadne reflexné pohyby z jeho tela

Časť 2 z 2: Osvojenie triku „Telepatie“

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 6
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 6

Krok 1. Vtlačte odpovede do svojich myslí

Mnoho ľudí, ktorí čítajú myšlienky, skutočne pripravilo alebo zariadilo veci. Ak chcete, aby vaši priatelia povedali požadovanú odpoveď, môžete im do myšlienok zasadiť nápady tak, že ich vyslovíte ako prvé. Tu je príklad:

Chcete, aby váš priateľ pri požiadavke na svoju obľúbenú farbu povedal „červený“. Pred položením otázky poviete ďalšie štyri veci: „Hej, čo sa deje? Ako sa má tvoja rodina? Naozaj? Práve som videl svoj obľúbený film. Milujem túto farbu. Možno dostanem nové auto v * červenej * *."

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 7
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 7

Krok 2. Naučte sa triky ako „Čierny orol z Dánska

„Existuje niekoľko trikov, ktoré ak to váš priateľ nevie, môžete ho ohromiť svojou nadprirodzenou silou, konkrétne schopnosťou čítať myšlienky. Skúste trik„ Čierny orol z Dánska. “Požiadajte svojho priateľa, aby urobil nasledovné:

  • Vyberte číslo od 1 do 10.
  • Vynásobte toto číslo 9.
  • Pridajte, ak sú výsledky 2 číslice. Napríklad 72, potom 7+2 = 9 (Ak je to iba jedna číslica, nechajte ju tak.)
  • Odpočítajte toto číslo od 5.
  • Výsledné čísla priraďte k príslušným písmenám: 1 = A, 2 = B atď.
  • Vymyslite názov krajiny, ktorý začína týmto písmenom.
  • Vezmite druhé písmeno názvu krajiny a potom myslite na meno zvieraťa, ktoré začína na dané písmeno.
  • Nakoniec požiadajte svojho priateľa, aby sa zamyslel nad farbou zvieraťa. Potom sa ich opýtajte, či myslia na „čierneho orla z Dánska“!
  • Väčšina ľudí, ale nie všetci, odpovie týmto spôsobom. Je to len matematika. Budú končiť 4, ktoré keď je spojené s písmenom, je „D.“Väčšina ľudí si pre názov krajiny vyberie „Dánsko“. Odtiaľ majú možnosť vybrať si meno zvieraťa druhým písmenom a niektorí ľudia si vyberú „orla“.
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 8
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 8

Krok 3. Vykonajte magický trik

Vďaka presvedčivým kúzelníckym trikom si vaši priatelia môžu myslieť, že máte nejaký druh nadprirodzenej sily. Môžete to urobiť pomocou kariet, malých predmetov alebo vôbec bez predmetov. Naučte sa niektoré z nich, ktoré prekvapia vašich priateľov a prinútia ich myslieť si, že dokážete čítať myšlienky!

Existuje aj niekoľko kúzelníckych trikov o čítaní myšlienok ľudí. Jednoducho si prečítate článok o triku

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 9
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 9

Krok 4. Prečítajte si, ako čítať myšlienky iných ľudí pomocou matematiky (matematické triky)

Ak máte talent na matematiku, triky čítania mysle pomocou matematiky by mohli vyhovovať vašim schopnostiam. Nepotrebujete ani papier ani kalkulačku. Všetko, čo musíte urobiť, je zapamätať si niekoľko rovníc!

Tento článok obsahuje tri rôzne spôsoby, ktoré môžete vyskúšať. Ak sa vám nepáči jedna metóda, stále máte k dispozícii ďalšie dva spôsoby, ako to vyskúšať ako experiment. To znamená, že existuje niekoľko spôsobov, ktoré sú ťažšie ako ostatné. Urobte akúkoľvek úroveň, ktorá je pre vás expresívna

Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 10
Nechajte ľudí myslieť si, že dokážete čítať myšlienky, krok 10

Krok 5. Prečítajte si, ako čítať myšlienky ľudí pomocou čísel

Táto metóda je veľmi podobná predchádzajúcemu článku a ponúka inú rovnicu na vyskúšanie so svojimi priateľmi. Medzi všetkými týmito hádankami by mal byť jeden, ktorý môžete vyskúšať!

Skúste sami upraviť rôzne spôsoby. Pridajte farby alebo zvieratá, ktoré korelujú s číslami (ako v triku „Danish Black Eagle“), aby ste rozšírili svoj repertoár, čo tiež robí tento trik trochu klamlivejším

Odporúča: