Ako si vyrobiť svoj vlastný Beyblade: 7 krokov (s obrázkami)

Obsah:

Ako si vyrobiť svoj vlastný Beyblade: 7 krokov (s obrázkami)
Ako si vyrobiť svoj vlastný Beyblade: 7 krokov (s obrázkami)

Video: Ako si vyrobiť svoj vlastný Beyblade: 7 krokov (s obrázkami)

Video: Ako si vyrobiť svoj vlastný Beyblade: 7 krokov (s obrázkami)
Video: Jak obnovit Windows 10 do továrního nastavení 2024, Smieť
Anonim

Hra Beyblade je teraz stále obľúbenejšia. Ak sa chcete zúčastniť hry, výroba vlastnej Beyblade môže byť veľa zábavy! Beyblade môžete vyrobiť s útokom, obranou, vytrvalosťou a Beyblade s vyváženou schopnosťou. Každý Beyblade má samozrejme svoju vlastnú špeciálnu silu. Prečítajte si nižšie uvedené kroky a zistite, ako pripraviť Beyblade z prísad, ktoré nájdete doma.

Krok

Časť 1 z 2: Vytvorenie štruktúry Beyblade

Vyrobte si Beyblade Krok 1
Vyrobte si Beyblade Krok 1

Krok 1. Najprv vytvorte základnú štruktúru Beyblade

Pri výrobe vlastného Beyblade je základnou zložkou, ktorá je považovaná za najlepší materiál na výrobu Beyblade, veľká guma. Guma má dostatočnú hmotnosť, aby sa Beyblade mohla točiť silnejšie. Okrem toho môžete svoj Beyblade tiež jednoduchšie zdobiť a upravovať. Pozrite sa na veľkú bielu gumu - pokiaľ možno kruhovú - na použitie ako telo Beyblade.

  • Ak nemôžete nájsť vhodnú gumu, môžete si vyrobiť telo Beyblade z bieleho polystyrénu. Použite hrubé biele polystyrénové listy.
  • Telo Beyblade môžete tiež vyrobiť pomocou niekoľkých kusov hrubej lepenky, ktoré sú navzájom zlepené.
Image
Image

Krok 2. Odstrihnite gumovú gumu podľa veľkosti Beyblade

Nožnicami alebo nožom úhľadne nastrihajte gumu do kruhu tela Beyblade. Aby sa vaša Beyblade dlho točila bez kolísania, musí byť kruh, ktorý vytvoríte, dokonale okrúhly. Nerovnováha tvaru kruhu spôsobí, že sa vám Beyblade pri ďalšom roztočení bude chvieť.

  • Ak chcete vytvoriť dokonalý kruhový tvar, použite malý pohár na pitie, svietnik alebo iný predmet s kruhovou základňou a položte predmet na gumu. Ceruzkou vystopujte obrys kruhu objektu.
  • Odstrihnite kruh nožnicami alebo nožom. Použite frézu, ktorá najlepšie zodpovedá použitému základnému materiálu.
Image
Image

Krok 3. Do stredu kruhu umiestnite posúvač (špendlík slúžiaci na prichytenie papiera k doske)

Vezmite dlhý kolík a zasuňte ho kolmo od stredu kruhu, kým ihla neprejde druhou stranou kruhu. Zatláčací kolík sa stane rukoväťou Beyblade, ktorou otáčate Beyblade, zatiaľ čo hrot ihly bude slúžiť ako bod obratu Beyblade. Po pripevnení kolíkov vyskúšajte svoj Beyblade, aby ste sa presvedčili, že sa správne otáča a je vyvážený.

  • Ak sa váš Beyblade otáča alebo sa chveje, dvakrát sa pozrite na nainštalované tlačné kolíky a uistite sa, že zapadajú priamo do stredu kruhu.
  • Alternatívne môžete použiť klince alebo skrutky, ak nepoužívate kolíky. Zatlačte klinec alebo svorník priamo do stredu kruhu, kým koniec neprejde cez druhú stranu kruhu.

Časť 2 z 2: Vytvorenie útoku Beyblade, obrany, vytrvalosti a vyváženej sily

Vyrobte si Beyblade, krok 4
Vyrobte si Beyblade, krok 4

Krok 1. Vytvorte útočiaci Beyblade

Tento typ Beyblade je vyrobený tak, aby zničil jeho rivala Beyblade. Aby ste poškodili súperovu Beyblade, najlepšie, čo môžete urobiť, je vytvoriť na Beyblade špicaté hrany. Navyše ozdobte svoju Beyblade, aby vyzerala ostrejšie a strašidelnejšie.

  • Kartón nakrájajte na ostré prúžky a potom ich prilepte okolo okrajov tela Beyblade. Tvar špicatých kúskov pripomína tvar žraločej plutvy, aby sa vaša Beyblade mohla točiť rýchlejšie.
  • Na zafarbenie Beyblade používajte trvalé fixky s ostrými farbami (napríklad čiernu a červenú alebo zelenú a oranžovú).
  • Nakreslite na svoj Beyblade dizajn, ktorý ukáže, že váš Beyblade je útočiaci Beyblade. Jeden z celkom obľúbených návrhov je dizajn dračej hlavy.
Vyrobte si Beyblade, krok 5
Vyrobte si Beyblade, krok 5

Krok 2. Vytvorte obrannú Beyblade

Tento typ Beyblade sa používa na obranu pred rôznymi druhmi útokov Beyblade. Aj keď to nemusí vyzerať tak skvele ako útočiaca Beyblade, defenzívna Beyblade má svoje prednosti.

  • Po stranách tela Beyblade nakreslite kruh.
  • Na zafarbenie Beyblade použite permanentný fix v neutrálnych farbách (ako je modrá a zelená).
  • Nakreslite na svoj Beyblade dizajn, ktorý zobrazuje obranu. Niektoré obľúbené možnosti dizajnu sú dizajn zabíjačiek alebo dizajn tváre bojovníka.
Vyrobte si Beyblade, krok 6
Vyrobte si Beyblade, krok 6

Krok 3. Vytvorte výdrž Beyblade

Tento typ Beyblade sa môže točiť tak dlho, ako chcete. Odstreďovanie môže dokonca trvať dlhšie ako iné typy zatočení Beyblade. Ak chcete vyrobiť tento Beyblade, najskôr sa uistite, že sa váš Beyblade môže dobre otáčať, potom pridajte ďalšie charakteristiky, ktoré naznačujú, že Beyblade je vytrvalý Beyblade.

  • Nakreslite vírivý vzor, ktorý pripomína vírenie vetra okolo tela Beyblade.
  • Na zafarbenie základne tela Beyblade použite strieborné a zlaté perá alebo značky.
  • Nakreslite dizajn, ktorý predstavuje vytrvalosť, ako je napríklad návrh horiaceho plameňa.
Image
Image

Krok 4. Vyrobte Beyblade rovnakej sily

Tento typ Beyblade kombinuje tri sily Beyblade, čo má za následok vyváženú silu. Tento typ Beyblade môžete použiť na rôzne veci, či už na dlhý čas útočíte, bránite alebo točíte.

  • Nakreslite návrhy, ktoré kombinujú všetky silné stránky Beyblade-útok, obranu a vytrvalosť.
  • Pomocou niekoľkých rôznych farieb ukážte, že váš Beyblade má veľkú silu.
  • Nakreslite návrhy, ktoré predstavujú rovnováhu, napríklad vzory jing a jang.

Odporúča: