Ako bezpečne používať dosku Ouija (s obrázkami)

Obsah:

Ako bezpečne používať dosku Ouija (s obrázkami)
Ako bezpečne používať dosku Ouija (s obrázkami)

Video: Ako bezpečne používať dosku Ouija (s obrázkami)

Video: Ako bezpečne používať dosku Ouija (s obrázkami)
Video: Kapkovitý zavlažovací systém 2024, Smieť
Anonim

Používanie dosky Ouija je zábavný a pútavý spôsob, ako sa spojiť s duchmi. Ak sa však tieto dosky nepoužívajú správne, môžu do domu pozvať nechcených zlých duchov. Tento článok vysvetlí, ako bezpečne používať dosku Ouija.

Krok

Časť 1 z 3: Nájdenie správneho prostredia

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 1
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 1

Krok 1. Nájdite si tiché miesto, ktoré nie je plné rušenia

Musíte byť schopní sa sústrediť, aby ste sa spojili s duchovným svetom. Tento krok je možné vykonať jednoduchšie, ak ho vykonáte na tichom mieste. Tu je niekoľko miest, ktoré je možné použiť:

  • Vonku, napríklad pri rybníku, rieke alebo jazere. V jaskyni môžete použiť aj dosku Ouija.
  • Miesto plné príjemných spomienok, napríklad park, altánok alebo miesto, kde ste sa vzali.
  • Bezpečné a pohodlné miesto, ako je rodinná izba, obývačka alebo kuchyňa.
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 2
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 2

Krok 2. Nepoužívajte dosku Ouija v posteli

Ak ste spojení so zlým duchom, môžete zažiť negatívnu energiu, ktorá môže prebývať v miestnosti a ovplyvňovať váš každodenný život, ako aj vaše sny.

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 3
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 3

Krok 3. Na pohrebe nepoužívajte dosku Ouija

Strašidelné miesto alebo miesto, kde niekto zomrel, je zlé miesto na používanie tejto dosky. Môžete si myslieť, že je to „chladné“alebo „strašidelné“miesto, ale s problémami sa stretnete, ak na takom mieste použijete dosku Ouija. S najväčšou pravdepodobnosťou tam prídete do styku so zlými duchmi a kvôli bezpečnosti je najlepšie sa takýmto duchom vyhnúť.

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 4
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 4

Krok 4. Zvážte vyčistenie negatívnej energie okolo vás

Tento krok pomáha rozptýliť negatívnu energiu, ktorá môže prilákať zlých duchov. Tu je niekoľko spôsobov, ktoré je možné použiť:

  • Okolo dosky umiestnite kryštály kremeňa (kremeň). Kryštály pomáhajú čistiť a udržiavať energiu. Na ochranu môžete použiť aj hematit, obsidián alebo kyanit.
  • Zapáľte čiernu sviečku, aby absorbovala negatívnu energiu. Môžete tiež zapáliť biele sviečky, aby ste vydali pozitívnu energiu.
  • Pálte levandulové kadidlo (levanduľa). Toto kadidlo môže prilákať dobrých duchov. Aby ste sa ochránili pred zlým duchom, môžete tiež páliť kadidlo olibanum (kadidlo), mira (myrha) alebo jernang (dračia krv). Balíky šalvie sa zvyčajne používajú aj v magických rituáloch na získanie ochrany.
  • Nakreslite kruh okolo seba a dosku pomocou morskej soli.
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 5
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 5

Krok 5. Zvážte čistenie dosky, najmä ak ste ju dlho nepoužívali

Existuje niekoľko spôsobov, ako to urobiť. Takmer každý pred a po použití dosku vyčistí, najmä ak sa stretne so zlým duchom. Tu je niekoľko spôsobov, ktoré je možné použiť:

  • Zapáľte kadidlo alebo šalviový zväzok. Potom nechajte dym zakryť dosku a ukazovateľ. Prstom alebo prútikom nakreslite okolo dosky kruh a zapáľte čiernu sviečku, aby absorbovala negatívnu energiu. Potom zatvorte oči a predstavte si jasné svetlo. Po chvíli otvorte oči a sfúknite sviečky. Potom ho zahoďte a sviečku zakopte. Prstom alebo prútikom urobte okolo dosky ďalší kruh.
  • Posypte dosku ružovou vodou a skandujte jednoduché zaklínadlo na ochranu. Môžete si vytvoriť vlastné kúzlo. Tu je príklad ochranného kúzla: „Čistím túto miestnosť od akejkoľvek negativity a energie ľudí alebo vecí, ktoré sa v tomto dome nechcú. Žiadam, aby toto čistenie bolo možné vykonať potichu a všetka táto energia sa mohla vrátiť k svojmu pôvodu. “

Časť 2 z 3: Nastavenie správnej nálady

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 6
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 6

Krok 1. Ak máte dobrú náladu, použite dosku Ouija

Nepoužívajte túto dosku, ak sa cítite nahnevaní, rozrušení alebo v depresii. Duch môže absorbovať energiu vyrobenú náladou. Ak sa pokúsite použiť dosku, keď máte zlú náladu, môžete byť spojení so zlým duchom.

Tiež by ste sa mali vyhnúť používaniu tejto dosky, ak pociťujete úzkosť alebo strach. Zlý duch sa možno pokúša použiť strach proti vám

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 7
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 7

Krok 2. Dosku Ouija nepoužívajte, ak ste chorí alebo unavení

To vám môže sťažiť sústredenie. Navyše to z vás môže tiež urobiť ľahký cieľ pre zlých duchov, ktorí sa môžu pokúsiť využiť situáciu a vlastniť vás.

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 8
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 8

Krok 3. Dosku Ouija používajte s dobrým úmyslom

Nepoužívajte tabuľu na to, aby ste niekoho špehovali alebo sa dozvedeli o jeho slabých stránkach. Tiež nepoužívajte tabuľu na to, aby ste požiadali ducha o pomoc, aby niekoho vlastnili alebo mu znepríjemňovali život. Pomsta môže byť sama o sebe pokušením, ale môže byť nebezpečná pre vás aj pre obeť.

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 9
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 9

Krok 4. Nepoužívajte drogy a nepite alkohol pred alebo po použití dosky Ouija

Drogy a alkohol vás môžu znecitlivieť voči vášmu okoliu, čo je veľmi nebezpečné. Pri práci s duchmi a svetom duchov by ste sa mali vždy zamerať.

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 10
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 10

Krok 5. Pred použitím dosky Ouija zvážte duchovné očistenie

Tento krok môže pomôcť odstrániť negatívnu energiu, ktorá je vo vašom vnútri. Okrem toho vás môže aj upokojiť. Tu je niekoľko spôsobov, ktoré je možné použiť:

  • Meditujte. Skúste si predstaviť seba obklopeného jasným svetlom.
  • Vrhnite ochranné kúzlo. Môžete si vytvoriť vlastné kúzlo. Tu je príklad jednoduchej mantry: "Nech ma obklopuje dobrá energia. Nech moju dušu naplnia dobré úmysly. Nech je moja myseľ a telo vždy pokojné a mierumilovné."
  • Kúpte si kúpeľ so soľou a bylinkami. Najlepšie bylinky na použitie sú levanduľa a najlepšia soľ na použitie je morská soľ.

Časť 3 z 3: Vedieť, čo robiť a čomu sa vyhnúť

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 11
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 11

Krok 1. Dosku Ouija vždy používajte s inými ľuďmi a nikdy ju nepoužívajte sami

Deje sa to kvôli vašej bezpečnosti, pretože niekto iný môže pomôcť, ak sa niečo stane a vy nemôžete prestať byť v kontakte s duchom. Okrem toho sa to robí aj ako súčasť spôsobu použitia dosky; Potrebujete ďalších ľudí, ktorí vám pomôžu nasmerovať a vybudovať energiu. Túto dosku používajte s tromi až piatimi ľuďmi. Toto je ideálne skupinové usporiadanie, ktoré by ste mali mať pri použití dosky:

  • Jedna osoba ovládala ukazovateľ a pýtala sa ducha.
  • Jeden až traja ľudia sa dotknú svojich ukazovateľov, aby sústredili svoju energiu, ale nepýtajte sa.
  • Jedna osoba zaznamenáva alebo zaznamenáva reláciu pomocou dosky. To môže skupine pomôcť analyzovať odpovede duchov po použití dosky.
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 12
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 12

Krok 2. Dávajte pozor na ukazovateľ

Ukazovateľ je veľmi dôležitou súčasťou, pretože pomáha duchu hovoriť s vami. Ukazovateľ sa zvyčajne pohybuje smerom k číslu alebo písmenu, ale niekedy dokáže aj iné veci. Tu je niekoľko vecí, na ktoré si dajte pozor:

  • Ak sa ukazovateľ začne postupne pohybovať okolo písmen alebo číslic, znamená to, že duch odpočítava. Keď skončí odpočítavanie, môže vystúpiť z dosky. Mali by ste prestať používať dosku, než sa to stane.
  • Ak sa ukazovateľ presunie do každého rohu dosky, spojili ste sa so zlým duchom. Okamžite prestaňte používať dosku.
  • Ak sa ukazovateľ pohne a vytvorí osmičku, znamená to, že dosku prevzal zlý duch. Otočte ukazovateľ a ukončite ho pomocou dosky.
  • Nikdy nenechajte ukazovateľ spadnúť na podlahu, pretože by mohol uvoľniť ducha, ktorý ho pohyboval.
  • Po použití nikdy nenechávajte ukazovateľ na doske. Ukazovateľ vždy majte vo vrecku a umiestnite ho cez miestnosť. Ak vidíte ukazovateľ na tabuli a nikto iný ho nepoužíva, otočte ukazovateľ a skončite pomocou dosky. Potom umiestnite ukazovateľ cez miestnosť.
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 13
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 13

Krok 3. Vedzte, ktorým otázkam sa vyhnúť a ktorým témam sa vyhnúť

Pri použití dosky Ouija by ste nemali diskutovať o niektorých veciach. Tiež si pozorne prečítajte reakcie ducha. Ak sa mu zdá otázka podráždená, zmeňte tému otázky. Vo všeobecnosti by ste sa mali vyhnúť nasledujúcim témam:

  • Boh a náboženstvo
  • Tvoja smrť
  • Poloha pokladu
  • Vaše meno alebo meno člena skupiny
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 14
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 14

Krok 4. Vedzte, aké otázky si položiť a o ktorých témach diskutovať

Takmer každý si kladie otázky o samotnom duchu, ako je jeho meno a pohlavie. Niektorí ľudia sa pýtajú aj na jeho smrť, na to, čo ho zabilo, koľko mal rokov, keď zomrel, v ktorom roku zomrel a ako zomrel. Na túto otázku sa ducha nemusíte pýtať. Môžete sa ho tiež opýtať, či má pre niekoho správu alebo či chce, aby ste niečo urobili vy (alebo iný člen skupiny). Tu je niekoľko tém, o ktorých sa dá diskutovať:

  • Čo je duchovým koníčkom alebo aká je jeho obľúbená činnosť
  • Nechajte duchov vždy v smrteľnom svete alebo nie
  • Sídlo ducha, kým je nažive
  • Rodinný a duchovný dom
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 15
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 15

Krok 5. Pochopte, že duchovia môžu klamať

Nemali by ste veriť ničomu, čo hovorí duch, najmä ak to vyzerá, že má zlomyseľný alebo zlomyseľný úmysel.

Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 16
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 16

Krok 6. Uistite sa, že ste zdvorilí a ukončite používanie dosky tým, že sa rozlúčite

Niekedy prvý duch ukončí používanie dosky. V opačnom prípade budete musieť presunúť ukazovateľ na slovo „DOBRÝ BYE“(zbohom). Tento krok je veľmi dôležitý, pretože ak tak neurobíte, necháte dvere do duchovného sveta otvorené. Na vstup doň môžu použiť iní duchovia dom.

  • Pred rozlúčkou nezabudnite poďakovať duchu.
  • Rešpektujte ducha. Snažte sa ho nerozčúliť ani rozrušiť.
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 17
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 17

Krok 7. Zistite, kedy by ste mali prestať používať dosku

Niekedy možno budete musieť prestať používať dosku skôr ako zvyčajne, najmä ak sa vy, priateľ alebo miestnosť okolo vás cítite divne. Keď sa to stane, musíte presunúť ukazovateľ na slovo „DOBRÝ BYE“, prevrátiť ho hore nohami a posunúť ho preč od dosky. Môže prerušiť akékoľvek duchovné spojenie. Tu je niekoľko vecí, na ktoré si dajte pozor:

  • Zachovať pokoj. Ak začnete panikáriť, môžete zabudnúť, čo máte robiť. Duch môže cítiť vašu paniku a využiť ju vo svoj prospech.
  • Ak sa duch začne hnevať alebo nadávať, ospravedlňte sa mu a ukončite používanie tabule. Nahnevaní duchovia sú veľmi nebezpeční.
  • Ak duch používa na niektoré veci vaše meno, používanie tejto tabule sa stáva nebezpečným. Mali by ste to okamžite ukončiť.
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 18
Bezpečne používajte dosku Ouija, krok 18

Krok 8. Po použití dosku Ouija a ukazovateľ správne uložte

Dosku umiestnite na čisté miesto a uistite sa, že ju nikto nemôže rušiť. Ukazovateľ uchovávajte v látkovom vrecku a vrecko držte oddelene od dosky. Nenechávajte ukazovateľ na doske, pretože môže nechať portál do sveta duchov otvorený.

Tipy

  • Ukazovateľ dosky Ouija sa nazýva „planžeta“.
  • Buďte stále pozitívni a myslite. Duchovia môžu absorbovať energiu a ak používate dosku Ouija, keď máte zlú náladu, môžete pozvať zlých duchov.
  • Každý musí veriť, že doska Ouija ho môže spojiť s duchmi, ak ho chce používať. Ak neveria, pri použití dosky sa nespájajú s duchom.
  • Zvážte umiestnenie niekoľkých predmetov okolo hracej plochy, ktoré pomôžu pozvať dobrú náladu. Môžu byť použité nasledujúce položky: striebro, mušle ustríc, zrkadlá, vetvičky alebo listy vŕby (vŕby) a kryštály ako kremeň, mesačný kameň a ametyst (ametyst). Môžete tiež použiť bylinky, ako je levanduľa, palina alebo palina.
  • Z času na čas zvážte dobitie dosky. Môžete to urobiť tak, že dosku v noci umiestnite vonku, aby ste ju vystavili mesačnému svetlu, a v blízkosti dosky umiestnite kremenný kryštál. Uistite sa, že ukazovateľ je vedľa dosky, nie na nej. Kremenný kryštál pomáha zosilniť energiu mesiaca, aby mohol pomôcť dobiť energiu dosky.
  • Nebojte sa zapnúť svetlo, keď používate dosku. Duchovia môžu absorbovať energiu a cítiť strach. Čím väčší strach máte, tým pravdepodobnejšie vás bude zlý duch obťažovať. Zapnite svetlo, keď sa budete cítiť príjemne.
  • Najlepší čas na používanie dosky Ouija je v noci, keď sa blíži polnoc.
  • Spojenie medzi smrteľným svetom a svetom duchov sa posilňuje na jeseň a v zime a tiež počas letného a zimného slnovratu. Halloween môže byť tiež vhodný čas na spojenie s duchmi.

Pozor

  • Keď ste pripravení prestať používať tabuľu, vždy presuňte ukazovateľ na slovo „DOBRÝ BYE“, najmä ak duch nie je strana, ktorá ju chce ukončiť.
  • Nikdy nenechávajte ukazovateľ na doske, ak ho nepoužívate.
  • Nikdy nežiadajte ducha, aby vás vlastnil, ani ho nežiadajte, aby sa odhalil.
  • Nepýtajte sa na otázky, ktoré obsahujú nevhodné slová, pretože môžu rozhnevať ducha.
  • Nenechajte ducha pohnúť ukazovateľom z dosky.
  • Ak sa do dosky dostane duch, nespáľte ho, pretože vás môže duch prenasledovať. Namiesto toho dosku rozrežte na sedem častí, diely opláchnite svätenou vodou a zakopte.
  • Dosku nadmerne nepoužívajte. Dosky Ouija môžu odčerpať energiu a ducha používateľa. Obmedzte používanie dosky na jednu až dve hodiny týždenne.

Odporúča: