Ako vyrobiť mačacie uši: 12 krokov (s obrázkami)

Obsah:

Ako vyrobiť mačacie uši: 12 krokov (s obrázkami)
Ako vyrobiť mačacie uši: 12 krokov (s obrázkami)

Video: Ako vyrobiť mačacie uši: 12 krokov (s obrázkami)

Video: Ako vyrobiť mačacie uši: 12 krokov (s obrázkami)
Video: ЮЛЯ ФИНЕСС: Как я вышла с 8 этажа! Групповое изнасилование под мефедроном, психиатрическая больница 2024, Apríl
Anonim

Kostýmy pre mačky sú obľúbenou voľbou pre príležitosti, kde sú kostýmy požadované. Tieto kostýmy je možné vyrobiť lacno, pretože môžete používať veci, ktoré máte doma. Uši sú dôležitou súčasťou kostýmu mačky. Na výrobu bežných mačacích uší môžete použiť krycí papier. Ak chcete realistickejší papier, môžete použiť lepenku a plsť.

Krok

Metóda 1 z 2: Výroba papierových uší

Make Cat Ears Krok 1
Make Cat Ears Krok 1

Krok 1. Zhromaždite prísady

Pre papierové mačacie uši potrebujete iba čistú škótsku pásku, krycí papier (len list), pravítko, nožnice a plastovú čelenku. Ak nemáte čistú pásku, môžete použiť lepidlo.

Používajte čelenku, ktorá ladí s vašimi vlasmi, aby sa farby spojili, keď si oblečiete kostým

Image
Image

Krok 2. Nakreslite uši svojej mačky

Na krycí papier nakreslite dva rovnostranné trojuholníky. Bočná veľkosť 18-20 cm je dosť dobrá pre uši tejto mačky. Po nakreslení trojuholníka v spodnej časti pridajte 1,3 cm. To vám umožní zložiť spodnú časť uší mačky okolo čelenky.

Image
Image

Krok 3. Vystrihnite svoje umelé mačacie uši

Nožnicami vystrihnite umelé mačacie uši. Zarovnajte ich, aby ste sa uistili, že majú rovnakú veľkosť. Po vyrovnaní veľkosti sklopte dno hore na 1,3 cm.

Image
Image

Krok 4. Pripojte uši k čelenke

Uložte čelenku cez záhyb ucha tak, aby tesne priliehala. Ak používate maskovaciu pásku, zložte ucho okolo čelenky a zaistite ju páskou. Ak používate lepidlo, prilepte ho pozdĺž záhybu na uchu na vnútornej strane čelenky.

Super lepidlo je najtrvanlivejším typom pre uši vašej mačky. Ak však používate plastovú čelenku, dávajte pozor, aby sa lepidlo cez plast nepripálilo

Make Cat Ears Krok 5
Make Cat Ears Krok 5

Krok 5. Nechajte uschnúť

Ak lepíte ucho svojej mačky, dajte mu trochu času, aby lepidlo zaschlo. Ak používate pásku, čelenka do uší pre mačky je pripravená! Ak chcete, pridajte ozdoby mačacím ušiam tak, že biely papier nakrájate na 3,8 cm rovnostranné trojuholníky. Prilepte tento papier do stredu ucha.

Metóda 2 z 2: Vytváranie pernatých uší

Make Cat Ears Krok 6
Make Cat Ears Krok 6

Krok 1. Zhromaždite prísady

Na chlpaté mačacie uši budete potrebovať dva kliešte, plsť, lepenku, lepidlo (najlepšie funguje super lepidlo alebo lepidlo na textil), pravítko a nožnice. Spona na vlasy Bobby Pin je príliš tenká na použitie. Uistite sa, že máte kancelársku sponku, ktorá má veľkosť najmenej 1,3 cm. Medzi typy patrí plochý kliešť, francúzsky kliešť alebo aligátor.

Image
Image

Krok 2. Vystrihnite svoje umelé mačacie uši

Na výrobu uší budete musieť rezať lepenku a látku. Uši môžete urobiť trojuholníkové alebo podlhovasté - v závislosti od požadovaného vzhľadu. V prípade trojuholníkových uší rozrežte lepenku na dva rovnostranné trojuholníky.

Image
Image

Krok 3. Odstrihnite tkaninu

Omotajte látku cez kúsky lepenky, aby ste dosiahli požadovaný tvar. Nakreslite čiaru, v ktorej odrežete značku látky na vnútornej strane látky. Z tohto obrysu choďte o 1,3 cm viac a odstrihnite látku.

Image
Image

Krok 4. Tkaninu pripevnite na lepenku pomocou lepidla

Umiestnite látku a prilepte ju na lepenkové uši. Lepšie to bude vyzerať, ak látku previniete cez vrch a v spodnej časti zalepíte.

Image
Image

Krok 5. Zložte dno 1,3 cm na zadnú stranu trojuholníka

Image
Image

Krok 6. Pripevnite svorku k základni ucha

V spodnej časti ucha pripevnite spony pomocou super lepidla. Prilepte ucho k hornej časti spony - spodok sa vám pri nosení prilepí na hlavu.

Make Cat Ears Krok 12
Make Cat Ears Krok 12

Krok 7. Nechajte lepidlo zaschnúť a dajte na svoje umelé ucho

Po zaschnutí lepidla dajte vlasy späť do chvosta. Klip umiestnite na gumičku na vhodnom mieste pre ucho vašej umelej mačky.

Súvisiace články wikiHow

  • Ako vyrobiť uši mini myši
  • Ako si vyrobiť vlasové doplnky

Odporúča: