3 spôsoby, ako sa zbaviť alkoholického dychu

Obsah:

3 spôsoby, ako sa zbaviť alkoholického dychu
3 spôsoby, ako sa zbaviť alkoholického dychu

Video: 3 spôsoby, ako sa zbaviť alkoholického dychu

Video: 3 spôsoby, ako sa zbaviť alkoholického dychu
Video: Жареный карась фаршированный луком и аджикой, 2 блюда!! Икра вас ПОКОРИТ!! 2024, Smieť
Anonim

Alkohol páchnuci dych môže byť nepríjemný a trápny. Ak nechcete ísť na akciu so zápachom z úst, existujú spôsoby, ako obmedziť zápach alkoholu v dychu. Keď budete jesť a piť určité prísady, očistíte sa a pokúsite sa zabrániť dychu zapáchajúcemu alkoholom, váš dych už nebude cítiť alkohol.

Krok

Metóda 1 z 3: Jedzte a pite

Cure Alcohol Breath Krok 1
Cure Alcohol Breath Krok 1

Krok 1. Jedzte pri pití alkoholu

Jedlo absorbuje časť alkoholu, ktorý pijete, a zároveň stimuluje produkciu slín. To môže zabrániť dehydratácii, čo môže zvýšiť vzhľad alkoholu páchnuceho dychu.

  • Bary často poskytujú občerstvenie, ako sú arašidy, pukance a ďalšie občerstvenie, aby sa zaistilo, že sa návštevníci neopijú príliš veľa. Skúste si dať tieto doplnkové občerstvenie raz za čas, kým budete v bare.
  • Ak popíjate u priateľa, ponúknite mu, že si na večierok prinesiete občerstvenie. Prineste si pár vreciek zemiakových lupienkov alebo pukancov uvarených v mikrovlnke. To môže byť pre vás prospešné znížením alkoholu páchnuceho dychu a taktiež tým, že budete v očiach svojich hostiteľov pôsobiť štedro.
Cure Alcohol Breath Krok 2
Cure Alcohol Breath Krok 2

Krok 2. Skúste cibuľu a cesnak

S dychom páchnucim alkoholom môžu pomôcť jedlá s vysokou príchuťou. Cibuľa a cesnak môžu zostať dlho vo vašom dychu, čo môže znížiť zápach alkoholu.

  • Jedlo si môžete objednať v bare, ktorý obsahuje cibuľu alebo cesnak. Potraviny, ktoré obsahujú cesnak, ako sú cesnakové hranolky alebo cesnakový chlieb, sú často obľúbeným občerstvením v baroch.
  • Po vypití pridajte červenú cibuľu do sendvičov, hamburgerov alebo šalátov.
  • Niektorí ľudia (ktorí hľadajú rýchle riešenie) jedia surovú cibuľu alebo cesnak. Aj keď je táto metóda celkom účinná, všimnite si, že cesnaková vôňa je dosť silná. Nielen z úst, ale aj z pórov. Ak sa snažíte zbaviť dychu páchnuceho alkoholom, pretože niekde musíte byť, nemusí to byť vaša najlepšia voľba. Vôňa cesnaku, aj keď je spoločensky prijateľná, môže byť rovnako znepokojujúca ako dychový alkohol.
Cure Alcohol Breath Krok 3
Cure Alcohol Breath Krok 3

Krok 3. Žujte žuvačku

Žuvačky môžu pomôcť zbaviť sa alkoholu páchnuceho dychu. Nielen silný zápach môže maskovať zápach alkoholu, ale žuvačka môže vytvárať sliny.

  • Skúste žuvačku s kyslou chuťou. Táto žuvačka spôsobí prebytočné sliny, ktoré môžu rýchlejšie odstrániť dych páchnuci alkoholom. Aj keď to môže byť spočiatku ťažké prijať, pamätajte na to, že čím viac budete žuť, tým viac sa chuť stratí.
  • Dobrou možnosťou je tiež mentolová guma. Výrazná chuť mentolu dokáže rýchlo zamaskovať alkohol zapáchajúci dych a často sa používa ako osviežovač dychu.
Cure Alkohol Breath Krok 4
Cure Alkohol Breath Krok 4

Krok 4. Pite kávu a vodu

Pitie kávy a vody môže prispieť k zníženiu dychu páchnuceho alkoholom. Voda dopĺňa telesné tekutiny z nedostatku pitia a zvyšuje produkciu slín, čo môže obmedziť alkohol zapáchajúci dych. Káva má silný zápach, ktorý môže maskovať nepríjemný zápach alkoholických nápojov. Kávu je však najlepšie piť ráno po požití alkoholických nápojov. Miešanie povzbudzujúcich a depresívnych liekov môže spôsobiť prudký nárast energie, takže sa príliš neopijete. To vás môže nechtiac prinútiť piť viac, ako dokážete ovládať.

Metóda 2 z 3: Čistenie

Cure Alcohol Breath Krok 5
Cure Alcohol Breath Krok 5

Krok 1. Čistite si zuby niekoľko minút

Čistenie zubov vám môže pomôcť obmedziť zápach z úst spojený s pitím alkoholických nápojov. Čas strávený trochou dentálnej hygieny môže pomôcť prekryť zápach z úst.

  • Používajte silne voňajúcu zubnú pastu, ktorá obsahuje mentol. Toto je najúčinnejšia zubná pasta na zakrytie dychu páchnuceho alkoholom.
  • Nechajte si ďalšie dve minúty čistiť zuby. Tento extra čas budete potrebovať na to, aby zostávajúci alkohol a alkohol, ktorý sa dostal do jedla, prechádzal z úst.
Cure Alcohol Breath Krok 6
Cure Alcohol Breath Krok 6

Krok 2. Vyčistite zuby zubnou niťou

Nezanedbávajte používanie nití po večernom pití alkoholických nápojov. Častice jedla, ktoré sa rozpúšťajú s alkoholom, často uviaznu medzi zubami. To môže prispieť k rozvoju alkoholu páchnuceho dychu aj potom, čo si dôkladne umyjete zuby.

Cure Alcohol Breath Krok 7
Cure Alcohol Breath Krok 7

Krok 3. Použite ústnu vodu

Ak ste si umyli a vyčistili zuby, určite si vypláchnite ústa a opláchnite ich dobrou ústnou vodou. Ústne vody sú vyrobené tak, aby sa zbavili zápachu z úst a majú väčšinou mentolovú vôňu, ktorá zamaskuje alkohol páchnuci dych. Kloktajte odporúčanú dobu na fľaši, zvyčajne asi 30 sekúnd, potom sceďte do umývadla a opláchnite vodou.

Vyliečte dych alkoholom, krok 8
Vyliečte dych alkoholom, krok 8

Krok 4. Osprchujte sa

Alkohol neovplyvňuje len váš dych. Alkohol sa tiež vstrebáva do pórov, čo spôsobuje, že pach alkoholu z tela odchádza. Vždy sa kúpajte ráno alebo večer po vypití.

  • Kúpte sa ako obvykle, osobitnú pozornosť venujte očiste tela.
  • Silne zapáchajúce mydlá, šampóny a kondicionéry môžu odstrániť alebo obmedziť zápach alkoholu.

Metóda 3 z 3: Predchádzanie alkoholickému dychu

Vyliečte dych alkoholom, krok 9
Vyliečte dych alkoholom, krok 9

Krok 1. Pite s mierou

Mierne pitie ako nadmerné pitie môže obmedziť zápach alkoholu. Skúste vypiť iba niekoľko pohárov celú noc. Nadmerné pitie spôsobuje nielen silný zápach, ale aj ďalšie zdravotné problémy, najmä ak sa robia často. Obmedzenie pitia a nepitia, kým sa neopijete, môže pomôcť zabrániť dychu zapáchajúcemu alkoholom.

Skúste vypiť iba dva poháre naraz

Cure Alcohol Breath Krok 10
Cure Alcohol Breath Krok 10

Krok 2. Nemiešajte nápoje

Rôzne nápoje majú rôzne arómy. Ak zmiešate rôzne druhy alkoholu, môže to zápach ešte zhoršiť. Na noc vypite iba jeden druh alkoholického nápoja, ktorý máte radi, pretože môže obmedziť zápach alkoholu.

Vyliečte dych alkoholom, krok 11
Vyliečte dych alkoholom, krok 11

Krok 3. Pite iba normálne nápoje

Miešané nápoje obsahujúce bylinky a korenie majú silnejší zápach ako pivo, víno a alkohol. Pite iba bežné nápoje, pretože obmedzia zápach alkoholu vo vašom dychu.

Tipy

Vždy majte so sebou mätu piepornú, škoricu alebo mätu piepornú

Odporúča: