Ako používať AppCake: 15 krokov (s obrázkami)

Obsah:

Ako používať AppCake: 15 krokov (s obrázkami)
Ako používať AppCake: 15 krokov (s obrázkami)

Video: Ako používať AppCake: 15 krokov (s obrázkami)

Video: Ako používať AppCake: 15 krokov (s obrázkami)
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Septembra
Anonim

AppCake, bezplatná alternatíva k vstavanému obchodu App Store spoločnosti Apple, funguje na nefunkčných aj nefunkčných telefónoch iPhone a iPad. Aplikáciu AppCake môžete použiť na vyhľadávanie rôznych aplikácií a hier, ktoré nie sú k dispozícii v bežnom obchode App Store, ako aj vylepšených verzií známych aplikácií s funkciami, ktoré v bežnej verzii nie sú k dispozícii. Tento wikiHow vás naučí, ako sťahovať aplikácie cez AppCake, a tiež ako používať AppCake na bočné načítanie aplikácií, ktoré sťahujete z iných zdrojov.

Krok

Metóda 1 z 2: Inštalácia aplikácií z AppCake Store

Použite krok AppCake 1
Použite krok AppCake 1

Krok 1. Vo svojom zariadení iPhone alebo iPad otvorte aplikáciu AppCake

Táto aplikácia je označená modrou a bielou ikonou hviezdy. Načíta sa zoznam obľúbených aplikácií na stiahnutie. Ak ste do svojho zariadenia ešte nenainštalovali aplikáciu AppCake, prečítajte si článok o inštalácii aplikácie AppCake, v ktorom sa dozviete ako na to.

Aplikácie stiahnuté a nainštalované z iných zdrojov ako vstavaný obchod Apple App Store spoločnosť Apple neskenuje ani nekontroluje. Pri sťahovaní a inštalácii aplikácií cez AppCake buďte opatrní, pretože sa môžete stretnúť s obsahom chráneným autorskými právami alebo malvérom

Použite krok AppCake 2
Použite krok AppCake 2

Krok 2. Povoliť „Automaticky nainštalovať“

Vďaka tejto možnosti môžete súbor nainštalovať ihneď po neskoršom stiahnutí. Ak chcete funkciu aktivovať, dotknite sa položky „ nastavenie ”V pravom dolnom rohu okna AppCake a prepnite prepínač„ Automaticky nainštalovať “na zapnutý alebo„ Zapnutý “.

Použite krok AppCake 3
Použite krok AppCake 3

Krok 3. Vyhľadajte aplikáciu

V predvolenom nastavení AppCake zobrazí kartu „ Najnovšie " najprv. Táto karta obsahuje najnovšie aplikácie, ktoré vstúpili do obchodu s aplikáciami. Môžete sa dotknúť karty " Kategórie ”V spodnej časti obrazovky môžete prehľadávať aplikácie podľa kategórie alebo vyhľadať konkrétnu aplikáciu pomocou panela vyhľadávania v hornej časti obrazovky.

Použite krok AppCake 4
Použite krok AppCake 4

Krok 4. Dotknite sa aplikácie, ktorá vás zaujíma

Zobrazia sa ďalšie informácie o aplikácii (napr. Popis, veľkosť, štatistiky sťahovania a číslo verzie).

Použite krok 5 AppCake
Použite krok 5 AppCake

Krok 5. Aplikáciu získate dotykom na Inštalovať

Nachádza sa v pravom hornom rohu informačnej stránky. Aplikácia AppCake automaticky stiahne a nainštaluje požadované súbory a po dokončení inštalácie zobrazí ikonu aplikácie na domovskej obrazovke vášho zariadenia.

Metóda 2 z 2: Inštalácia aplikácií zo súboru IPA

Použite krok AppCake 6
Použite krok AppCake 6

Krok 1. Navštívte dôveryhodnú stránku sťahovania súborov IPA prostredníctvom Safari

Najprv, ak ste si ešte nenainštalovali AppCake, prečítajte si článok o inštalácii AppCake a zistite, ako prvé. Bez ohľadu na to, či používate jailbreaknutú verziu AppCake, aplikáciu načítate z boku rovnakým spôsobom. Niektoré z obľúbených stránok odporúčaných členmi populárneho subfora „/r/sideloaded“na Reddit sú Appdb, iPASpot a iOS Ninja. Okrem týchto troch však existuje mnoho ďalších stránok, ktoré môžete navštíviť. Pred stiahnutím akéhokoľvek obsahu alebo súborov z tohto servera si dôkladne preštudujte zvolený web na sťahovanie.

  • Aplikácie stiahnuté a nainštalované z iných zdrojov ako vstavaný obchod Apple App Store spoločnosť Apple neskenuje ani nekontroluje. Pri sťahovaní a inštalácii aplikácií cez AppCake buďte opatrní, pretože sa môžete stretnúť s obsahom chráneným autorskými právami alebo malvérom.
  • Ak už vo svojom zariadení máte súbor IPA, otvorte aplikáciu Súbory a nájdite súbor (môže to byť v časti „ Na mojom iPhone ” > “ K stiahnutiu "). Potom prejdite na krok päť.
Použite krok AppCake 7
Použite krok AppCake 7

Krok 2. Dotykom na odkaz/tlačidlo stiahnete súbor IPA

Každý web má iné rozhranie, takže umiestnenie možností/tlačidiel na stiahnutie nemusí byť rovnaké. Po klepnutí na pravý odkaz sa vám zobrazí správa „Chcete stiahnuť (názov súboru)?“.

Niektoré weby vrátane Appdb obsahujú tlačidlo „Inštalovať“a nie iba možnosť sťahovania. Uistite sa, že si súbor stiahnete a neinštalujete ho priamo z webu. Vstavaná funkcia inštalácie stránky používa iné aplikácie ako AppCake

Použite krok AppCake 8
Použite krok AppCake 8

Krok 3. Potvrďte stlačením možnosti Stiahnuť

Súbor sa ihneď stiahne. V hornej časti obrazovky môžete vidieť indikátor priebehu.

Použite krok 9 AppCake
Použite krok 9 AppCake

Krok 4. Dotknite sa stiahnutého súboru v Safari

Súbory sa zobrazia v priečinku „Stiahnuté súbory“.

Do priečinka „Stiahnuté súbory“môžete tiež vstúpiť otvorením aplikácie Súbory a choďte do adresára " Na mojom iPhone ” > “ K stiahnutiu ”.

Použite krok AppCake 10
Použite krok AppCake 10

Krok 5. Dotknite sa súboru IPA a podržte ho

Ponuka sa potom rozšíri.

Použite krok AppCake 11
Použite krok AppCake 11

Krok 6. Dotknite sa položky Zdieľať

Táto možnosť je v spodnej časti ponuky. V spodnej časti obrazovky sa zobrazí niekoľko možností zdieľania.

Použite krok AppCake, krok 12
Použite krok AppCake, krok 12

Krok 7. Prejdite prstom po zozname ikon až na koniec a klepnite na Viac

Táto trojbodková ikona je na konci zoznamu. Potom sa zobrazí zoznam aplikácií a ďalšie možnosti.

Použite krok AppCake 13
Použite krok AppCake 13

Krok 8. Klepnite na Kopírovať do AppCake pod nadpisom „Návrhy“

Otvorí sa aplikácia AppCake a zobrazí sa okno „Import súboru“.

Použite krok AppCake, krok 14
Použite krok AppCake, krok 14

Krok 9. Importujte súbor stlačením Áno

Súbor IPA bude pridaný do segmentu „Stiahnuté súbory“, ktorý sa priamo otvorí v aplikácii AppCake.

Použite krok AppCake, krok 15
Použite krok AppCake, krok 15

Krok 10. Dotknite sa súboru IPA a vyberte položku Inštalovať

Aplikácia AppCake nainštaluje vybratú aplikáciu do vášho zariadenia iPhone alebo iPad. Po inštalácii sa ikona aplikácie pridá na domovskú obrazovku zariadenia.

Pozor

  • Vývojárom aplikácií môže nejaký čas trvať, kým aktualizujú svoje aplikácie, aby fungovali na najnovších verziách systému iOS.
  • Ak máte problém s otvorením AppCake alebo so sťahovaním súborov na iPhone alebo iPad, ktorý nie je zlomený, môže ísť o problém, že Apple odmietol certifikát aplikácie. Ak sa vyskytne tento druh problému, počkajte niekoľko dní (niekedy týždňov alebo mesiacov), kým AppCake získa nový certifikát.
  • Spoločnosť Apple nepodporuje postupy pri úteku z väzenia a ponúka podporu pre aplikácie Cydia, AppCake alebo iné aplikácie, ktoré inštalujete prostredníctvom týchto zdrojov. Ak váš iPhone alebo iPad prestane fungovať po úteku z väzenia alebo inštalácii aplikácií z AppCake, vyhľadajte články o tom, ako odstrániť alebo zrušiť útek z väzenia, alebo sa pokúste obnoviť telefón alebo tablet na výrobné/predvolené nastavenia. Odstránenie útek z väzenia môže obnoviť záruku spoločnosti Apple a tiež vyriešiť problémy so softvérom spôsobené útek z väzenia.

Odporúča: